Bogotá / Colombia ( Latinamerika)

Jag kommer från en stad som heter Bogotá, höjden är 2600 meter över havet och 7 155 052 invånarer i hela kommunen. Staden har ett kallt berg klimat på grund av höjden (främst påverkas av moln), som varierar mellan 7 och 18 ° C, med en genomsnittlig årlig temperatur av 13 ° C (liknande klimat som i det nordiska våren). Hela landet har runt 44.700.517 invånarer. Militärstyrkan ligger på runt 272 400 soldater.


Yeahhh :D :D

Jag har kommit hem från jobbet :) Det gick skitbra att jobba där och jag e glad för det :) jag hoppas att dom ringer mig mer fast jag vet redan att dom gör det direkt dom behöver förstärkning :) Jag har också fått veta att jag tagit mig in på Fordons :D allting har gått utmärkt den här veckan så jag hoppas att livet fortsätter så här. Det har hänt alldelles för mkt :D ...  Jag får mitt lön i augusti så det blir å köpa en ny dator :D 


Älskar dig !

Jag älskar dig Isabella !! puss på dig :* :*


Den 25e Juli 2009.

Jag har inte skrivit på ett par dagar, men nu är det dags å uppdatera min blogg ! . 25e juli är ett datum som innehåller 2 betydelse för mig. Den ena är att jag hade träffat Isa 9 månader tillbaka och det andra att den dagen blev stor förändring i mitt liv. Det gick lätt att komma över det och acceptera läget och samtiden bekräftade jag många svar. Jag är glad och stolt över Isa för att ha förstått och stannat hos mig denna tiden utan att ge upp, för att hon va stark och förståndig,  !! ... Livet lurade mig mkt och fick mig och tänka och tro på att det jag ville var något annat, men nu har jag märkt att allt osäkerhet jag hade för ta ett beslut var för att innerst i hjärtat älskar jag Isa, även fast jag inte tänkt på det så mkt tidigare kan jag säga att jag å hon har aldrig haft något problem som kunde leda till bråk ( diskussion ), hittills så är hon den bästa människan jag träffat och som har förstått mig som bäst, jag menar självklart inte att mina kompisar inte gör det, Det finns dom som lyssnar på mig och förstår mig också.. Det tackar jag dom för ! ...  Det är en sak som jag måste säga, Jag har inte förstört nåt, även fast du tycker att det är mitt fel som du alltid hade fått mig att förstå det som. Det var bara ett test !! och jag har nu fått svaret !! och det är jag glad för, det har jag väntat för sen i början. Att veta vem som var starkast ! Jag är lyckligt !!! jag ångrar inte något av det jag gjorde och jag anser inget som mitt FEL. Jag ser det som livets beslut och själva situationen har bekräftat vem som är äkta/falsk eller svag . Du trampade på den första stenen som kom i vägen ! Du var desperat och kunde inte vänta eller ge livet tid ! Däremot är jag motsatsen. Jag väntar och testar, undersöker.. sen låter jag livet ta beslutet för sig själv, det är så mitt sätt att vara är och just därför kan jag inte ångra nåt. Det var inte jag som bestämde och det är jag glad för :)

 

Jag ser det här som ett lyckligt slut  :)

 


Jobb :)

Idag fick jag samtal från jobbet så imorn ska jag börja jobba fram tills fredag. En kort period men det är bra ifall :) klockan 5 måste jag upp imorn :P ...  hoppas att det blir mer jobb :)

:)

Är hemma å tar det lugnt vid msn :) har nyss varit med en kompis och kollade på filmen Kid svensk. :P den var inte så bra men....  funkar, hon ville att vi skulle se på den :P .. ska snart hjälpa morsan med datorn och sen se om det finns nåt man kan hitta på, kanske fallout 3   ;) farsan kommer nästa helg så det blir å se på Benjamin Button, fast på Spanska  :P

Grattis

Idag fyller min söta syrra 13 år :)  Grattis ! ! !

Lördag 25e :)

Har varit hemma och sett på film med morsan å syrran, the grudge 3. Nu sitter jag vid datorn samtidigt som jag pratar i telefon med Isa, det är så mysig å höra henne snarka för det verkar som att hon sömnat redan, :P så just nu har jag på mig mina hörlurar och är glad över att det finns nån som ger mig sällskap, även fast det är via mobilen !. Finns andra som inte ens kan svara på ett sms .. vem vet, men såna ska man skita i :D :D :D .. :P jag är ifall nöjd med det sällskap jag får av Isa :D.. jag funderar på å lägga mig å sova snart. Idag ska jag kanske åka med Emil å  Robin till stan, Emil ska köpa fallout 3 ;) då ska han sitta å nörda lika mkt som jag :P ... Jag har ifall klarat av Point Lookout så snart tänker jag skaffa expansionen Operation Anchorage, vi får se hur det går :) sen är det bara en expansion kvar att spela, sen blir det å vänta tills den nya expansionen till fallout 3 kommer, längtar :D Sen på kvällen ska jag kanske vara med Suwipha, hon ska komma till Ursviken så hon hade tänkt komma förbi å hälsa på :D


tar det lugnt :)

Är hemma å tar det lugnt :)  har ifall klarat av Fallout 3. så nu har jag fixat Broken Steel för att fortsätta med spelet :)  här lägger jag ut 2 bilder på hur det såg ut när jag spelade :)


Frisk

Nu känner jag mig frisk igen :) har mindre ont i halsen och hostar sällan. har också suttit och spela Fallout 3.  Grymt bra spel !!! ;) fast jag tar det lugnt med spelandet , jag vill ju inte att spelet ska ta slut redan, som det hände med Crysis Warhead, jag klarade av Crysis på 3 dagar! jag är ifall ganska nöjd med min dator och grafikkortet jag köpte till den för några månader sen. Min dator klarar av det mesta och enda spelet som har varit ganska tung har varit Crysis, men ändå kunde jag spela det i ganska bra grafik och klara av spelet på 3 dar :)

En bild på Fallout 3, en av dom bästa spel jag haft :)


Morsan är tillbaka

Då har morsan kommit hem igen efter att ha varit borta i en hel månad. Roligt å höra henne berätta om allt det som hände i Göteborg :) imorgon blir det å fara på en fest med Robin om jag känner mig bättre, jag har ont i halsen så vi får se om jag pallar mig dit. :) 


Fin present :)

Idag fick jag ett par kallingar från Isa, dom var fina och jag tyckte om dem, det står hennes namn på dem och det var första gången jag fick ett par kallingar från en tjej :) ( förutom min morsa/syrra/släckt ) tack för dem Isa, det va en bra detalj från dig . Puss  


Vart ute å bada :)

I lördags så hade jag, Emil , Robin och Isa varit ute och sola/bada, det var riktig nice fast det vart lite kallt, vi drack några öl och sen for vi till mig för att grilla kött och ha en fin middag, vi åt grillad kött, ceviche, ris, pommes frites , och min speciella dressning ;) vi drack lite öl och apelsin juice :)  , Just nu håller jag på å fixa spelet Fallout 3 ;) grr. sen blir det å kolla på film....    här finns det några bilder från idag :)

mjoo :)

Har fått besök från Isa, så jag passade på att fota när hon gjorde sig i ordning för att senare ligga på balkongen och sola ( steka som hon brukar säga :P ) .. Sen ska jag kanske fara till kanotudden och umgås med Robin och några andra, han hade planerat att vi skulle spela brännboll men vi får se om jag orkar... :)

Bilden från när isa gjorde sig i ordning :P


Emil å Robin

Då fick jag dom att dansa för att se vem som kan bättre :P så jag passade på att filma så att vi kunde bedöma vem som är bäst , tyvärr så filmade jag fel när Emil dansade så vi måste göra det från början igen( om dom orkar) haha :P.. men men.. har finns 2 bilder på hur dom såg ut...

Nya hatar :)

Då köpte jag å Robin nya hatar :) dom matchar med solbrillor ;)


Stadsfesten

Jag har nyss börjat skriva på min blogg  ;) Jag hade det roligt med mina vänner, Boris, Shamil, Robin, Emil,Viktor, Daria osv. Boris hade bjudit mig att åka på en karusell men men, jag är fan inte säker på om jag vågar åka nå mer, det kändes som att jag skulle dö eller något likande, det var skit kul sen när jag var mer van, tack Boris :) du är en bra vän :)

 

 


RSS 2.0