Fredag den 28

Har inte haft nå mkt att skriva om, men denna veckan har jag varit med älsklingen och mina vänner,.Jag har också varit i skolan :) ... Idag blir det å fara med Emil till mat festen ;)

Skolan har börjat.

Då har skolan börjat. Det känns bra att man kände folk redan och inte började helt ensam i klassen. :) Det här året blir det mkt plugg med tanken på att jag ska plugga både Personbilsteknik och flygteknik :D Det jag är mest intresserad av :D Vi får väll se hur det går.. Vi började i måndags.Idag fick vi ett schema så från å med nästa veckan ska vi börja plugga... Vi startar 8.30 , lunch 10.50 på en restaurangt ( hejdå skolmat ;D )  och skoldagarna slutar vid 15.00 tiden. Torsdagar och fredagar åker vi till kåge för att ha karaktärsämnen :)


Min pappa och Jag !

Har tagit kort med pappa  :) . . Han åker hem snart men då har jag tänkt åka till han om nå vecka när skolan har börjat. :)

Isa å jag

Här lägger jag ut två bilder på älsklingen och jag :) <3 Dom togs igår Söndag den 9e / 2009

Fredag 07/08/2009

Har inte så mkt att skriva. Men Idag kommer min pappa och stannar hos oss en hel vecka :) har inte sett han på hela sommaren så det blir å umgås med varandra :) ... Jag kommer också att vara med min älskling Isabella !! 

Min pappa.


Grattis !!

Idag fyller du 18 år gumman. Jag e så glad för din skull. Idag har du mera frihet  och kan göra mera saker :) . .  Jag ser fram emot att fara på krogen med dig älskling <3 <3 Grattis <3<3<3<3 kyss
Jag gillar den här bilden på dig <3<3<3<3 Jag älskar hela dig <3


3/08/09

Har varit hemma och tagit det lugnt. har styrketränat ganska mkt. igår tränade jag 2 gånger om dan idag en gång osv . vi får se om jag orkar träna igen på kvällen.  Har inte några planer för i kväll men det dyker upp nånting. har inte haft så mkt å skriva om under helgen. Idag vaknade jag runt 11 tiden. sen for jag å träffade Michael Ceder , han var på jobbet. Sen for jag till Colle för att hämta min cykel å sedan cykla tillbaks till Ceder :) sen hem å träna. Nu är det dags för att käka något gott och vila upp mig :D 

Just det !! Idag fick jag papper från skolan där det står att jag kommit in på fordons och börjar den 17 e :D så glad jag blev :D

lördag 01/08/2009

Har nyss kommit hem från att ha varit hos Robin. Jag , Emil och Robin spelade Halo ( xbox360) och sen nå fight spel, vi drack nå öl och åt chips, :D det va chill :) sen gick vi ut och träffade Andreas :)

RSS 2.0